Welkom op de site van ContainerPLUS+,  voor containers met een meerwaarde.

ContainerPLUS+ is een degelijke partner met meer dan 40 jaar ervaring in de container industrie die zich gespecialiseerd heeft in de levering van nieuwe en speciale containers, rechtstreeks uit de fabriek.

In overleg met diverse relaties wordt doorlopend gezocht naar productverbeteringen of innovatie. Door een jarenlange ervaring en uitstekende relaties bij de containerfabrieken kunnen wij u zowel standaard als speciale containers leveren.  

Container
PLUS+ is in diverse markten en landen actief. U kunt bij ons rekenen op een goede prijs/kwaliteit verhouding, gekoppeld aan een persoonlijke, klantgerichte en flexibele benadering. 

Zusterbedrijf Hacon Containers

ContainerPLUS+ en Hacon Containers in Rotterdam zijn in 2017 zusterbedrijven geworden. De hoofdactiviteit van ContainerPLUS+ is groothandel en speciale bouw van nieuwe containers, terwijl Hacon Containers zich concentreert op de detailhandel in Nederland met hoofdkantoor in Rotterdam. Hacon richt zich op de verkoop en verhuur van nieuwe en gebruikte containers en exploiteert verschillende modificatieherstelbedrijven en verfwinkels. Ga naar de website van Hacon om een ​​indruk te krijgen van haar activiteiten.

Transport

Standaard ISO containers worden gebruikelijk vervoerd middels One Way.
Sommige containers kunnen door hun ontwerp niet via ‘one way’ vervoerd worden en moeten daarom leeg verscheept worden. Wij zoeken altijd naar de beste route en tarieven.

Bekijk onze containers of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.